hw
hewei2
hw1
Profil Perusahaan
01

Profil Perusahaan

Healthway mangrupikeun pamimpin global dina manufaktur sareng penjualan bahan fungsional pikeun suplemén dietary, kosmétik, sareng industri tuangeun sareng inuman.Sareng khusus dina ekstrak Botanical, Warna Alami, Pangan Super, bahan Bio-énzimatik sareng sajabana.

Tempo deuiabout_more_icon01
  • +

    Pangalaman Taun

  • +

    Nagara Ékspor

  • +

    Palanggan Kerjasama

  • +

    m²Area Pabrik

  • Dasar Penanaman
    02

    Dasar Penanaman

    Healthway ngadopsi "Farmer-Planting base-Enterprise" modus bisnis pertanian kontrak, gaduh 3 dasar penanaman sakitar 300,000m² pikeun mastikeun kaaslian produk, stabilitas suplai sareng traceablity kualitas.

    Tempo deuiabout_more_icon01
  • Pabrik Témbongkeun
    03

    Pabrik Témbongkeun

    Healthway gaduh pabrik fasilitas canggih kalayan kapasitas produksi taunan langkung ti 800tons sareng pusat R&D anu kuat dumasar kana pedoman GMP.

    Tempo deuiabout_more_icon01
  • Kontrol kualitas
    04

    Kontrol kualitas

    Healthway ngoperasikeun tim kontrol kualitas anu berpengalaman sacara terus-terusan ngawaskeun prosedur pikeun ngajamin kualitas sareng kaamanan bahan dina unggal léngkah tina bahan baku dugi ka produk ahir.

    Tempo deuiabout_more_icon01

Sertifikasi

  • 1.ISO22000
  • 2.Iso-9001-2015
  • 3.HALAL
  • 4.Kosher
  • 5. FDA
  • 6. SGS
  • 7. GMP
  • 8.MUI-HALAL

Palayanan

Inquiry Pikeun Daptar Harga

Urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas.Ménta Émbaran
Sampel & Quote, Contact us!

KIRIM PANANYAsend_email
  • 1.CPhI-sadunya
  • Mérieux
  • hirup leuwih
  • alibaba
  • COSCO
  • 6.GNC-Logo
  • pasangan
  • DHL
  • eurofins
  • Nu-Skin-logo
  • Swiss